ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ελευθερία Αρβανιτάκη-Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το σωματείο “Λυσίππη” διοργανώνει συναυλία για τη Φλόγα στο Αργοστόλι

Μια συνάντηση που είναι βέβαιο πως θα μας συγκινήσει με την ποιότητα της, με το πάθος, την ένταση αλλά και την υπέροχη αλήθεια της! Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί σε μια μοναδική συναυλία στο Αργοστόλι, την Πέμπτη στις 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο “Aνδρέας Βεργωτής” ώρα 21.15. Μια συναυλία του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου “Λυσίππη” όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».
Δυο γυναίκες που ενώνουν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους για να μας δώσουν αυτό που έχουμε ανάγκη σε μια συναυλία! Ελευθερία Αρβανιτάκη & Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν “ΜAZI και το καλοκαίρι” με τραγούδια που σε ταξιδεύουν.
Η περιοδεία τους ξεκίνησε με sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται με την ίδια επιτυχία. Σας περιμένουμε όλους εκεί!