ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, κ.Νίκου Χαρδαλιά, στο σπίτι της Φλόγας

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, κ.Νίκου Χαρδαλιά, στο σπίτι της Φλόγας

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, υποδεχθήκαμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, στο σπίτι της «Φλόγας». Η πρόεδρός μας, Μαρία Τρυφωνίδη, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. ξενάγησε τον κ. Χαρδαλιά, και τον ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα που επιζητούν λύση αλλά και για ζητήματα τα οποία, λόγω γραφειοκρατίας και γενικότερης έλλειψης υποδομών έχουν μείνει πίσω.

Η κα Τρυφωνίδη υπογράμμισε ότι αναμένει αγαστή συνεργασία και έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Χαρδαλιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό να αναδείξουμε τη σημασία της έρευνας που γίνεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε επίπεδο πρόληψης αλλά και θεραπείας για τη βελτίωση του ποσοστού επιβίωσης και ποιότητας ζωής των παιδιών. Παράλληλα, χρειαζόμαστε την Περιφέρεια Αττικής δίπλα μας, γιατί οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμό αλλά και ψυχοκοινωνική στήριξη των οικογενειών είναι μεγάλες».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς αφού άκουσε προσεκτικά και συζήτησε διεξοδικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι η στιγμή για μεγάλα λόγια. Σκοπός μου είναι να είμαι χρήσιμος την επόμενη μέρα των εκλογών και θα σταθώ δίπλα στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μου». Και πρόσθεσε: «η Περιφέρεια Αττικής καλείται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στις δομές που προσφέρουν σημαντικό έργο σε γονείς και παιδιά. Θα πρέπει να βρεθούν μόνιμες λύσεις στα χρόνια προβλήματα. Θα είμαστε δίπλα στη «Φλόγα» σε ό,τι αφορά  και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με την εξεύρεση ίδιων και ευρωπαϊκών κονδυλίων».