ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων διοργανώνει τη δράση “Χέρι με Χέρι” για τα παιδιά της Φλόγας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων διοργανώνει τη δράση “Χέρι με Χέρι” για τα παιδιά της Φλόγας09-ΜΑΡ

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» διοργανώνει για 6η χρονιά την μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ο οποίος από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (Τμήματα Ποντιακών και Πανελληνίων χορών), Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ, Η Αράπιτσα – Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Πυρσός Νάουσας, Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Ημαθίας, Χορευτικός Όμιλος Νάουσας. Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Radio Thessaloniki 94,5 FM Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.

Οικ. Ενίσχυση 5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Φλόγα»). Κάρτες εισόδου διατίθενται στα κατάστημα Αέναη γη – Οπωροπαντοπωλείο (Δημαρχίας 6) και Είδη Ραπτικής Γεωργία (Δημαρχίας 22).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και με την αρωγή του Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας.