ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Η Φλόγα στο Μανχάταν

Η Φλόγα στο Μανχάταν

Μία μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη με σκοπό την στήριξη του «Σπιτιού» των παιδιών της “Φλόγας”. Η πρωτοβουλία ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου Νεράι στο Μανχάταν, Σπύρο Μενεγάτο ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τον χώρο του εστιατορίου για την διοργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής βραδιάς καθώς και το γεύμα για τους περίπου 100 προσκεκλημένους που θα παρευρεθούν εκεί.

Ο Σπύρος Μενεγάτος, ιδιοκτήτης του Νεράι στο Μανχάταν

 

 

 

 

 

 

Το κόστος του κάθε εισιτηρίου για τον καθένα που θα δώσει το παρών στην φιλανθρωπική εκδήλωση ανέρχεται στις 2000$ και τα χρήματα προορίζονται εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της “Φλόγας” στην Αθήνα. Μάλιστα το καθένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στην “Φλόγα” έχουν στείλει τις δικές τους ζωγραφιές ως ένα δείγμα της αγάπης τους και του “ευχαριστώ” τους προς όσους θα πληρώσουν τα χρήματα για να βρίσκονται στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας διά της Προέδρου εξέφρασε με επιστολή τις ευχαριστίες του στον Σπύρο Μενεγάτο για την απόφασή του να συνδράμει ενεργά στο έργο του Συλλόγου που υπό την συγκεκριμένη δύσκολη οικονομική συγκυρία προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνο μέσα από χορηγίες ιδιωτών και φορέων, χωρίς καμία κρατική υποστήριξη ή βοήθεια.

Τα παιδιά στον ξενώνα της “Φλόγας”

 

 

 

 

Την συγκεκριμένη εκδήλωση αγκάλιασε με την υποστήριξή του και το Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αμερικανικά μίντια για να καλύψουν δημοσιογραφικά την συγκεκριμένη βραδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση στηρίζουν με έργα τους και δύο καλλιτέχνες από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τον Σπύρο Μενεγάτο να εκθέσουν τα έργα τους δωρεάν στο Νεράι του Μανχάταν.

Πρόκειται για τον αναγνωρισμένο φωτογράφο Ανδρέα Θεολογίτη, ο οποίος έκανε δωρεά το έργο του με τίτλο Mer du Nord 02.

 

 

 

 

 

 

και ο ζωγράφος Petros Santos με το έργο του Reflections of the summer.

 

 

 

 

 

 

Δωρεές για την φιλανθρωπική εκδήλωση για την Φλόγα μπορούν να γίνουν και από την Ελλάδα πατώντας σε αυτό το link: https://nerainyc.com/giving/