ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Ο Θάνος Τσάκλας έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας δίχως να φορά παπούτσια για τα παιδιά της Φλόγας

Ο Θάνος Τσάκλας έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας δίχως να φορά παπούτσια για τα παιδιά της Φλόγας

Υπάρχουν φορές που η ανθρώπινη θέληση νικά κάθε εμπόδιο. Ο Θάνος Τσάκλας για δεύτερη φορά έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας χωρίς παπούτσια, αλλά τώρα ήθελε να κάνει κάτι περισσότερο.

Σε όλη τη διαδρομή έσερνε πίσω του μια πλαστική μάζα από σκουπίδια κι ένα καμένο δέντρο συνολικού βάρους 50 κιλών και ανέβασε βίντεο από τη συγκλονιστική προσπάθειά του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά για την προσπάθεια αυτήν: “Έτρεξα για τη θάλασσα, τα Δάση, το περιβάλλον, τα ζώα, τον άνθρωπο. Έτρεξα για τα παιδιά με καρκίνο που στηρίζει ο σύλλογος Φλόγα. Έτρεξα δύσκολα, υπεράνθρωπα, beyond my limits. Έτρεξα ξανά χωρίς παπούτσια τραβώντας μια πλαστική μάζα από σκουπίδια που μάζεψα με φίλους από την θάλασσα κι ένα καμένο δέντρο συνολικού βάρους 50 κιλών. Θέλησα να περάσω το μήνυμα ότι είμαστε σε κίνδυνο και πως αν δεν κάνουμε το αδύνατο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Αυτός ο Μαραθώνιος έχει τις ρίζες του πίσω στο 2009 και στο τραγούδι “Κυανέ Ουρανέ” που έγραψα τους στίχους για όσα μας περιτριγυρίζουν σήμερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την στήριξη να έχετε υγεία δύναμη κι ευτυχία”.

Ο ίδιος μέσα από την προσπαθειά του, ζήτησε να πργματοποιηθούν και καταθέσεις στους λογαριασμούς της Φλόγας για την ενίσχυση των σκοπών της.

Περισσότερα για την προσπάθεια του θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=MzNghJgJ45Y