ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Παιδικά παραμύθια για καλό σκοπό

Το ebook «Παραμύθια που δυναμώνουν τη Φλόγα» συγκεντρώνει τις ιστορίες που δημιούργησαν οι μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και κέρδισαν τις πρώτες θέσεις ανά τάξη στον ετήσιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Παραμυθιού «Μια φορά και…» που διοργανώνει το Σχολείο από το 2011. Οι εικόνες που πλαισιώνουν τα παραμύθια είναι δημιουργίες των ίδιων των παιδιών ή ενήλικων εικονογράφων που πλαισίωσαν εικαστικά τις ιστορίες των μαθητών.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα των παιδιών, οι ζωγραφιές μικρών και μεγάλων δημιούργησαν ένα πρωτότυπο βιβλίο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Το ebook είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το eshop των Εκδόσεων Ψυχογιός στην τιμή των 6,20 € και περιλαμβάνει 31 ιστορίες κατάλληλες για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Μπορείτε να το «κατεβάσετε» από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1006039/e-book-paramythia-poy-dynamwnoyn-th-floga

Ο ετήσιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Παραμυθιού «Μια φορά και…» διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και τις Εκδόσεις Ψυχογιός με την ευγενική υποστήριξη της iSquare και της iStorm.