ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Πρωτοπορία, τέχνη και προσφορά από την ροδίτικη εταιρεία White Mattresses στο Xenia Metropolitan Expo

Πρωτοπορία, τέχνη και προσφορά από την ροδίτικη εταιρεία White Mattresses στο Xenia Metropolitan Expo

Στις κατάμεστες εγκαταστάσεις της Xenia Metropolitan Expo που άνοιξαν τις πόρτες τους από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, η White Mattresses αναδείχθηκε για την ξεχωριστή της παρουσία στην έκθεση που χαρακτηρίστηκε από ένα μοναδικό μείγμα τέχνης, καινοτομίας και φιλανθρωπίας. Η τριήμερη εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 520 εκθέτες, παρουσιάζοντας τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τεχνολογίες αιχμής και βιώσιμες λύσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Στο επίκεντρο της παρουσίας της White Mattresses ήταν η αποκλειστική εκδήλωση “White x Lalas: The Art of Elevated Sleeping Realities”. Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, Θανάσης Λάλας, έδωσε τη ζωντανή του πινελιά για να μεταμορφώσει τον εκθεσιακό χώρο σε ένα πολύχρωμο ονειρικό τοπίο. Μέσα από τη ζωντανή καλλιτεχνική δημιουργία, ο κ. Λάλας έφερε μία μοναδική οπτική στον κόσμο των… ονείρων, ευθυγραμμιζόμενος απόλυτα με τη δέσμευση της White Mattresses να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του ύπνου. Η συνέργεια που δημιουργήθηκε μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων που εκτέθηκαν και της μεταμορφωτικής τέχνης του Λάλα συνέβαλε σε μία αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα, η White Mattresses έκανε πράξη τη δέσμευσή της για θετικό αντίκτυπο της παρουσίας της στην ευρύτερη κοινότητα. Με τη δημοπρασία των δέκα έργων που δημιούργησε ο Θανάσης Λάλας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έναντι 2.000€ για κάθε έργο, και την εξ ολοκλήρου διοχέτευσή τους στη «Φλόγα», υποστηρίχθηκε η αποστολή του συλλόγου να φέρει φως και ελπίδα στις οικογένειες παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Με αφορμή τα ανωτέρω, ευχαριστούμε από καρδιάς τον δημιουργό του brand White Hellenic Premium Mattresses, κ. Δημήτρη Λιζάρδο για την πρωτοβουλία του, τον κ. Θανάση Λάλα για τα μοναδικά έργα που δημιούργησε προς υποστήριξη του σκοπού, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην αποστολή της White για την υποστήριξη της «Φλόγας» αποκτώντας κάποιο από τα έργα του Θανάση Λάλα.