ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στα «Βαθιά» για τα παιδιά της Φλόγας

Στα «Βαθιά» για τα παιδιά της Φλόγας10-ΟΚΤ

Μία άκρως απαιτητική κολυμβητική προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 στο όμορφο νησί των Σπετσών για τα παιδιά του Συλλόγου Φλόγα στα πλαίσια του Spetses Μini Μarathon. H διοργάνωση αυτή που μόνο το 2014 προσέλκυσε 10.000 κόσμο αποτελεί πλέον θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με επιμονή,δυναμισμό, σκληρή προπόνηση και θέληση για προσφορά ο Αλέξανδρος Πατούνης στο πλαίσιο του Charity4u των Holmes Place φέτος προκαλεί τις αντοχές του κολυμπώντας 23 ναυτικά μίλια στο Spetses Mini Marathon για τα παιδιά της Φλόγας. Η συμμετοχή του αυτή είναι και το τελικό σημείο του «ταξιδιού» που κάνει, με πολλούς ενδιάμεσους αθλητικούς προορισμούς που ως στόχο έχουν εκτός από το να «τεστάρουν» τις αντοχές του εφόσον όπως λέει “If it does not challenge you it does not change you” την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την προώθηση της δράσης αυτής.

«Συνεχίζουμε με πίστη, πείσμα, επιμονή και χαμόγελο και στο τέλος είμαστε νικητές» είναι το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει ο Αλέξανδρος στα παιδιά της Φλόγας τα οποία δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Σας καλούμε όλους να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή που σκοπό έχει την υποστήριξη των παιδιών με καρκίνο, και να υποστηρίξετε την Φλόγα και τα παιδιά που νοσούν μέσω της πλατφόρμας “give and fund”. Εκεί μπορείτε να προσφέρετε ένα ποσό της επιλογής σας, το οποίο πηγαίνει κατευθείαν στον Λογαριασμό της Φλόγας.

«Η φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς»

http://www.giveandfund.com/giveandfund//project/alexandrospatounis-charity4U-Floga