ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Συγκεντρώνουμε και ανακυκλώνουμε για τη Φλόγα

Μια τεράστια και μοναδική προσπάθεια ολοκληρώθηκε !!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΖΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είχε την πρωτοβουλία και πρωτοστάτησε για τη συγκέντρωση 20 περίπου τόνων από καπάκια.

Η συμμετοχή το κόσμου συγκινητική. Καπάκια από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα για να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Φλόγας.

9 πλυντήρια, 2 στεγνωτήρια, 9 μιξεράκια και 6 καφετιέρες παραδόθηκαν σήμερα για να εξοπλίσουν το νέο «Σπίτι της Φλόγας» που θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.Μια προσπάθεια που χρειάστηκε απίστευτο χρόνο, κόπο, όρεξη, πείσμα μα πάνω από όλα αγάπη και έμπνευση.

Μια προσπάθεια που απέδειξε στη πράξη την αξία της προσφοράς ανθρώπου σε άνθρωπο. Την αξία του συμμετέχω, απλώνω το χέρι μου στο διπλανό μου και προσφέρω το ελάχιστο που μπορώ !!

Ακόμα και αυτό το ελάχιστο όταν το κάνουμε όλοι μαζί μπορεί να γίνει μεγάλο.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.