ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φλόγα ελπίδας και ζωής από τον Ολυμπιακό και τη Stoiximan

Φλόγα ελπίδας και ζωής από τον Ολυμπιακό και τη Stoiximan

H Stoiximan και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας, για 9η διαδοχική χρονιά πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, λίγο πριν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων, με σκοπό να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι της Stoiximan, της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Ντόη και Φρανσίσκο Ορτέγκα προσέφεραν δώρα, μπάλες και αυτόγραφα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα της Φλόγας. Παράλληλα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για την κάλυψη των άμεσων λειτουργικών εξόδων του, οι δύο συνεργαζόμενοι εταίροι προχώρησαν σε χρηματική δωρεά προς τον Σύλλογο.

Η κα. Ιωάννα Κοζαδίνου, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας της Stoiximan, δήλωσε: “Στη Stoiximan, όραμά μας είναι μέσω πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να υλοποιούμε δράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις. Είμαστε περήφανοι που για 9η συνεχή χρονιά μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μένουμε πιστοί στη δράση και συμβάλουμε και εμείς στην προσπάθεια της Φλόγας να παρέχει ιατρική, κοινωνική αλλά και ψυχική φροντίδα σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα σε όλους τους μικρούς ήρωες”.

Ο κ. Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε: ”Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε για ακόμη μια χρονιά δίπλα στα παιδιά της Φλόγας, μαζί με τον χορηγό μας, τη Stoiximan, συμβάλλοντας από κοινού στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Όλοι μαζί αγκαλιάζουμε τους αληθινούς μαχητές της ζωής και στηρίζουμε τον αγώνα και κάθε προσπάθειά τους για ένα καλύτερο αύριο”.