ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

19813-O νέος ενιαίος 5ψήφιος αριθμός οικονομικής ενίσχυσης για τη Φλόγα

Από 9 Απριλίου ενεργοποιείται ο νέος ενιαίος 5ψήφιος αριθμός οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Καλέστε 19813:

  • Από σταθερό, με τελική χρέωση 2,60 ευρώ/κλήση.Από κινητό, με χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση (πλέον το αναλογούν τέλος κινητής τηλεφωνίας).
  • Ο αριθμός 19813 είναι διαθέσιμος από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Με κάθε κλήση στηρίζετε ουσιαστικά τη Φλόγα να συνεχίσει τις δράσεις της για κάθε παιδί που νοσεί από καρκίνο σε όλη την Ελλάδα.Το σύνολο των εσόδων από τις κλήσεις διατίθεται στη Φλόγα και αξιοποιείται με απόλυτη υπευθυνότητα, διαφάνεια και σεβασμό.Η Φλόγα, από την ίδρυση της το 1982 μέχρι και σήμερα, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτών. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Βοηθήστε μας να κρατήσουμε τη Φλόγα αναμμένη με μια κλήση στο 19813!

Η αριθμοδότηση του 5ψήφιου 19813 στη Φλόγα,  πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια κρατική αρχή ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), αριθμός απόφασης 35469/19-03-2020.