ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

5η Κλήρωση Αγάπης — Ένας «Πόντος» για όλους

5η Κλήρωση Αγάπης — Ένας «Πόντος» για όλους

Την Κλήρωση Αγάπης — Ένας «Πόντος» για όλους την συνδιοργανώνουν φέτος οι Σύλλογοι Ποντίων Νομού Ξάνθης, Ποντίων Λεβαίας Φλώρινας, Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος, Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα» και Λαογραφικός Σύλλογος «Κορύβαντες» Καλαμάτας, η οποία θα διαρκέσει από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 23:59. Πρόκειται για μία ιδιωτική πρωτοβουλία του ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφυλλίδη, την οποία πλέον συνδιοργανώνουν αναγνωρισμένα πολιτιστικά σωματεία της χώρας και ο εμπνευστής της έχει τον ρόλο του συντονιστή.

Σκοπός είναι, μέσα σε αυτό το διάστημα, να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα». Με λίγα λόγια, πάμε να βάλουμε έναν πόντο στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Αυτόματα, όσοι ανταποκριθούν στην πρόσκληση, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια και μοναδικά δώρα, τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων γεμάτα αγάπη κι ευγνωμοσύνη.

Διαδικασία συμμετοχής και τα δώρα

1. Καταθέτετε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε σε έναν από τους επίσημους λογαριασμούς τραπέζης του Συλλόγου «Η Φλόγα», με την αιτιολογία «Ένας Πόντος για όλους».

2.Έρχεστε σε επαφή με το σωματείο μέσω email ή τηλεφώνου και επιβεβαιώνετε την κατάθεση. Βγάζετε φωτογραφία ή τραβάτε στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) την απόδειξη της δωρεάς σας και την αποστέλλετε σε μήνυμα στη σελίδα του Facebook Κλήρωση Αγάπης — Ένας «Πόντος» για όλους ή στο pontos1119@gmail.com. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι ο μοναδικός τρόπος επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας στην κλήρωση.

Με βάση το ποσό της κατάθεσης (στοιχείο που θα παραμείνει απόρρητο) καθορίζεται και ο αριθμός των συμμετοχών. Έτσι, για κάθε 1–5€ έχουμε μία συμμετοχή, 6–10€ δύο συμμετοχές, 11–15€ τρεις, κοκ.

«Κανένα ποσό δεν είναι ντροπή! Κάθε ποσό δείχνει αγάπη!»

Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά από τη σελίδα του Facebook, σε ημερομηνία, ώρα και σημείο που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Με βάση τα προαναφερόμενα, θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για τα παρακάτω δώρα, τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων από διάφορα μέρη της Ελλάδας:

 • Iphone 15 (125GB αξίας 980€)
 • Ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σύρο (πληρωμένα μεταφορικά και διαμονή, αξίας 500€)
 • Δύο ποντιακές λύρες (συνολικής αξίας 600€)
 • Δωροεπιταγή για τα καταστήματα Κωτσόβολος (300€)
 • Διήμερη διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Νυμφαίο Φλώρινας (αξίας 200€)
 • Έκπτωση 150€ στη Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης
 • Δύο δωροεπιταγές των 30€ για αγορές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Τα μοναδικά δώρα για φέτος, τα οποία είναι και συλλεκτικής αξίας, είναι οι δύο μπάλες ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχει φέτος η ομάδα της ΑΕΚ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6979495659, τη σελίδα του Facebook και το email.

Ευχαριστούμε για την διάθεση των χορηγιών και την υποστήριξη:

 • Την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ
 • Τον Δήμο Αχαρνών και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών
 • Τους κατασκευαστές των μουσικών οργάνων Νίκο Ξαφόπουλο και Χρήστο Πολιτίδη από τη Θεσσαλονίκη
 • Τους επιχειρηματίες Γιώργο Σαββίδη και το ψητοπωλείο «Του Σαββίδη», Νίκο Καρυοφυλλίδη και Έρη Οικονόμου για τα καταλύματα Όναρ luxuries & rustic rooms (Σύρο) και Enterne Guesthouse (Νυμφαίο Φλώρινας) αντίστοιχα
 • Τον Στέλιο Φωτόπουλο και την ομώνυμη λογιστική εταιρία
 • Τον Γιώργο Νικολαΐδη και τη Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης
 • Τον Σύλλογο Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος».