Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Βράβευση Ακαδημίας Αθηνών

academyΣτην Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/12/2012 στην Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στη Φλόγα.
« Βραβείο Νικολάου Καρόλου, με χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ, απονεμόμενο σε πρόσωπο ή συντεταγμένη ομάδα για πράξη ή δράση κοινωνικής αρετής και ευποιΐας που προήγαγε την κοινωνική πρόνοια στη χώρα μας, στο Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «Σύλλογος Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – Η ΦΛΟΓΑ» (1982), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων προσφοράς στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο με παροχή ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας και στήριξη των οικογενειών τους».
Η διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Φλόγα και επιβραβεύει τον αγώνα όλων των γονιών, που από το 1982 μέχρι σήμερα, έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν το χρόνο και την ψυχή τους για να κρατάνε τη Φλόγα αναμμένη.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες ανώνυμους και επώνυμους φίλους και φορείς που για τριάντα χρόνια στηρίζουν με αγάπη την προσπάθεια μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το έργο μας δίπλα στο παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή και την υγεία του.
Τέλος, εκ μέρους όλων των γονιών και των παιδιών της Φλόγας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Αθηνών για την αναγνώριση και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας δίπλα στο παιδί που νόσησε από καρκίνο και την οικογένεια του, με συνέπεια, σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
ΑΘΗΝΑ 29/12/2012

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2