ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

CGS Star Run: Μια συγκινητική πρωτοβουλία των CGS & CGS Parents για τα παιδιά της Φλόγας

CGS STAR RUN FLOGA

Στη μνήμη του μαθητή τους Ανδρέα Ρούσσου,  αφιερώνουν με πολλή αγάπη  τον 24ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Μαραθωνίου δρόμου που διοργανώνουν  από κοινού το CGS και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – CGS Parents  από τις 18 έως τις 19  Δεκεμβρίου 2021. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας επέλεξαν να στηρίξουν τη Φλόγα και τα παιδιά που τώρα δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή και την υγεία τους.

Στον 24ωρο αγώνα Μαραθωνίου δρόμου CGS Star Run, ο εκπαιδευτικός και γονέας του σχολείου CGS αλλά και δρομέας μεγάλων αποστάσεων κ. Ηλίας Χατζηχρήστος, φιλοδοξεί να διανύσει αδιάλειπτα και για 24 ολόκληρες ώρες, μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή εντός του Νομού Αττικής. Συνοδοιπόροι του Ηλία στη διαδρομή αυτή θα είναι μέλη του CGS Triathlon Club, αλλά και διακεκριμένοι αθλητές και προσωπικότητες από πολλούς  χώρους. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι οι εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη. Δείτε περισσότερα για τον αγώνα και τους τρόπους συνεισφοράς.

Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς αυτήν την πρωτοβουλία κάνοντας μια δωρεά στη Φλόγα (αναγράφοντας απαραίτητα την αιτιολογία CGS Star Run στη φόρμα δωρεάς και την τραπεζική κατάθεση)  ή μέσω του eshop μας (στην ειδική κατηγορία που έχει διαμορφωθεί για τους σκοπούς της δράσης).