ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης

 

Κυριακή 24 Μαΐου 2020, 12.00-20.00Κρατάμε τη Φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο για να προβάλλει και να στηρίξει οικονομικά το έργο της Φλόγας.

Για 8 ώρες (12.00–20.00), όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να προσφέρουμε έμπρακτα στα παιδιά με καρκίνο.

Παρακολουθήστε ζωντανά

Ο διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος θα προβληθεί ζωντανά από:

  • Το κανάλι ΥouΤube της Νέας Δημοκρατίας: https://youtu.be/xC608fPGvX0
  • Τη σελίδα Facebook της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας: https://www.facebook.com/organwtiko/live

Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα. Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.

Ενημερωθείτε από τους φίλους και τα παιδιά της Φλόγας

Στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της Φλόγας, καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιστημονικό χώρο, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη Φλόγα και το έργο της.Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ίδια τα παιδιά της Φλόγας που θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Ενισχύστε το έργο μας

Κρατήστε τη Φλόγα αναμμένη με:

  • Ένα τηλεφώνημα στο 19813.
  • Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.
  • Αγορές από το Eshop μας.

Λίγα λόγια για τη Φλόγα

Η Φλόγα, από την ίδρυση της το 1982 μέχρι και σήμερα, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτών. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.