Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Φλόγας

Μια «αλλοιώτικη» ποδοσφαιρική ομάδα

podosfairiki-omada-gioniwn-k-filwn-tis-flogasΗ ποδοσφαιρική ομάδα των γονιών της «Φλόγας» γεννήθηκε τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στα νοσοκομεία και το ξενώνα της Φλόγας, μέσα από την αγωνία του γονιού για το αύριο. Γονείς, που έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να αγωνιστούν με δύναμη και να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Φλόγας, αποτελείται από πατεράδες που τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων, (ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ) αλλά και από τα ίδια τα παιδιά της Φλόγας, -σήμερα νέους ενήλικες-, που νίκησαν εδώ και χρόνια την νόσο και απολαμβάνουν τη ζωή με κέφι και όρεξη.
Less »

Στην ομάδα συμμετέχουν και γονείς που τα παιδιά τους κέρδισαν ή έχασαν τη μάχη με το καρκίνο και την προσπάθεια αυτή στηρίζουν οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι φύλακες του Ξενώνα της Φλόγας και πολλοί φίλοι.

i-podosfairiki-mas-omadaΜια ομάδα, μια αγκαλιά γύρω από το παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή του. Μιά ομάδα που παίρνει τις χαρές της ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει το μεγάλο αγώνα για να κερδίσει την υγεία των παιδιών της.

Όσοι από εσάς τύχει να βρεθείτε μαζί μας στις κερκίδες, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα σας προσφέρει πραγματικές συγκινήσεις, γιατί οι μοναδικοί νικητές είναι η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μια και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη.

Στις κερκίδες, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ξενώνα της Φλόγας με τους γονείς τους, ξεχνούν για λίγο το νοσοκομείο και τις καθημερινές θεραπείες, διαδηλώνουν, ενθουσιάζονται, φωνάζουν και ζουν την ξεγνοιασιά που τους χρωστά η ηλικία τους. Στο «Σπίτι των παιδιών της Φλόγας» υπάρχει ο πυρετός της προετοιμασίας, της προσπάθειας, της νίκης.

Η ομάδα έχει δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες μέχρι σήμερα, όπως με τις ομάδες της Βουλής των Ελλήνων, των παλαίμαχων του Παναθηναικού, της ΑΕΚ, του Ηλισσιακού του Ιωνικού τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Αργολίδος κ.α.

Οποιες ομάδες νομίζουν ότι μπορούν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας διοργανώνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Φλόγα: 2107485000

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2