ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο «Σπίτι» μας!

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο «Σπίτι» μας!

Την Τετάρτη 21/04/2022 είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στους Ξενώνες μας την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από δική μας πρόσκληση προκειμένου να ενημερωθεί για τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί το σχολείο της Φλόγας.

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα τόσο η ίδια η Υπουργός όσο και τα στελέχη του Υπουργείου που την συνόδευαν, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και αναγνώρισαν  την ανάγκη επίλυσής τους. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους εκπαιδευτικούς που απασχολούνται στη Φλόγα καθώς και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τα καθήκοντα τους.

Στη συνέχεια τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν ένα σύντομο γιορτινό πρόγραμμα με ποιήματα και της προσέφεραν μια ζωγραφιά που τα ίδια είχαν ετοιμάσει,  ενώ η Υπουργός προσέφερε δώρα για τις άγιες μέρες του Πάσχα σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν.

Στο τέλος η Υπουργός διαβεβαίωσε ότι «το Υπουργείο Παιδείας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και θα συνεχίσει να τους στηρίζει ώστε τα παιδιά της Φλόγας να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην καθημερινότητα τους».

Την ευχαριστούμε για την άμεση και την ανθρώπινη  ανταπόκρισή της στο κάλεσμα μας.