ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

O ‘Oμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τη Φλόγα

O ‘Oμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τη Φλόγα

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την απώλεια του Ιδρυτή του, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, πραγματοποίησε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στη Φλόγα, στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού.

Έχοντας πυξίδα σε κάθε τους βήμα την προσφορά και την αλληλεγγύη, η Διοίκηση του Ομίλου Βιοιατρική ενίσχυσε και φέτος τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, που προσπαθεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή και πιο ποιοτική τη φροντίδα των μικρών ασθενών με καρκίνο.

Η δωρεά θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου, ενώ ο Όμιλος θέτει στη διάθεσή μας και τις υπηρεσίες του. Ο Ευάγγελος Σπανός συνήθιζε να λέει πως η ευτυχία είναι η ανταμοιβή για αυτούς που προσφέρουν. “Η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι για εμάς πυξίδα σε κάθε βήμα.”

“Τιμώντας τη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, στηρίζουμε έμπρακτα ασθενείς και οικογένειες, μικρούς και μεγάλους, που μάχονται για τη ζωή τους ενάντια στον καρκίνο. Ενώνουμε τη δύναμή μας με τη δική τους, ώστε να μη σηκώνουν μόνοι τους το βάρος αυτής της, συχνά άνισης, μάχης. Είμαστε στο πλευρό των φορέων που προσπαθούν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και πιο ποιοτική τη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Ευ. Σπανός.