ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

O ‘Oμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίπλα στη Φλόγα

Βιοιατρική_Φλόγα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την απώλεια του Ιδρυτή του Ομίλου η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο με την υλοποίηση μιας σημαντικής δωρεάς, ύψους 20.000 ευρώ, στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος έθεσε στη διάθεση των παιδιών μας και των οικογενειών τους τις υπηρεσίες του.

Με την πρωτοβουλία αυτή η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ενισχύει σημαντικά το έργο μας στο οποίο περιλαμβάνονται η στελέχωση των παιδιατρικών ογκολογικών τμημάτων, η ανανέωση του εξοπλισμού τους αλλά και η συμμετοχή στα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα ώστε για κάθε παιδί να παρέχεται συμβουλευτική από κέντρα του εξωτερικού και να σχεδιάζεται εξατομικευμένη θεραπεία.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Ευ. Σπανός δήλωσε σχετικά:

«…. Συνεχίζουμε τα βήματα του Ιδρυτή μας, στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, όπως εκείνος μας δίδαξε».

Ο Όμιλος έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ομίλου για την κοινωνικά αλληλέγγυα στάση τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους.