ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ

ΣΙΔΕΝΟΡ και Φλόγα: Together let’s light up tomorrow!

ΣΙΔΕΝΟΡ και Φλόγα: Together let’s light up tomorrow!

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Σιδενόρ, της μεγαλύτερης ελληνικής  βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων χάλυβα,  με στόχο την υποστήριξη του έργου μας.  Η Σιδενόρ,  επέλεξε να ενισχύσει τη Φλόγα  με την προμήθεια  Πασχαλινών  λαμπάδων για το σύνολο  του Ανθρώπινου Δυναμικού της σε όλη την Ελλάδα.   Εμείς, τις φτιάξαμε μια-μια  με πολλή αγάπη ώστε να μεταφέρουν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και προσφοράς: Together lets light up tomorrow.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Σιδενόρ για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και τη μεγάλη αγκαλιά που προσέφερε στα παιδιά μας.

Σχετικά με τη  Σιδενόρ

H Σιδενόρ ιδρύθηκε το 1962 και είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής προϊόντων χάλυβα στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Σιδενόρ κατέχει ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον κλάδο παραγωγής προϊόντων χάλυβα με 6 παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Κύπρο. Τα προϊόντα του Ομίλου διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη, όπως αυτά του χάλυβα οπλισμού για κτηριακά έργα και έργα υποδομής, τη ναυπηγική και διάφορες άλλες βιομηχανικές εφαρμογές. Αποτελεί τον μεγαλύτερο ανακυκλωτή χάλυβα στην ΝΑ Ευρώπη και είναι η πρώτη εταιρία του κλάδου της στην Ελλάδα που διαθέτει στους πελάτες της πιστοποιημένη Περιβαλλο ντική Δήλωσης Προϊόντος (Environmental Product Declaration-EPD) για τον χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος SD, στο πλαίσιο της επιδίωξής της για υπεύθυνη λειτουργία και για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα https://sidenor.gr/