Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Χορηγοί

‘Ομιλος Υγεία

ygeiaΑπό τον Δεκέμβριο του 2008 το ‘Ομιλος Υγεία προσφέρει εκτός από οικονομική στήριξη, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά μας. Ακτινοβολίες, χειρουργικές επεμβάσεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο για τα παιδιά μας χωρίς καμία χρέωση, προς όφελος τόσο της Φλόγας όσο και των ασφαλιστικών ταμείων. Η αξία των υπηρεσιών αυτών του ΥΓΕΙΑ, τόσο της Διοίκησης όσων και των καταξιωμένων γιατρών που στελεχώνουν το νοσοκομείο, εκτός της οικονομικής αξίας που ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είναι μια αίσθηση ασφάλειας που νοιώθουμε για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα και δύσκολα προβλήματα. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Αρετή Σουβατζόγλου, ασχολείται ή ίδια προσωπικά και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα μας.

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

niarxosΤο Ίδρυμα Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στηρίζει αμέτρητες δραστηριότητες και φορείς σε όλη τη χώρα και όλο τον κόσμο, με ήθος, αθόρυβα και διακριτικά έχει αναδειχτεί στον μεγαλύτερο ευεργέτη που είχε ποτέ η χώρα μας. Με χορηγία του Ιδρύματος αγοράστηκαν δύο διαμερίσματα για την φιλοξενία οικογενειών, ενώ βρίσκονται υπό αγορά άλλα δύο, τοποθετήθηκαν φωτοβολταικά στο Σπίτι των παιδιών μας. Ήδη λειτουργεί η Εντατική Μονάδα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με χορηγία του Ιδρύματος και φορέα υλοποίησης τη Φλόγα.

Cosmote

cosmoteΗ Cosmote αποτελεί τον πιο σταθερό χορηγό της Φλόγας. Για 12 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται σταθερά δίπλα μας με σημαντικές χορηγίες και αποτελεί βασικό χορηγό στα έξοδα λειτουργίας του Σπιτιού των Παιδιών μας.

Glaxosmithkline

gsxΗ φαρμακευτική Εταιρεία GlaxoSmithKline από το 1999 βρέθηκε δίπλα στη Φλόγα με την κάλυψη των εξόδων μετάβασης παιδιών στο Barretstown Camp στην Ιρλανδία, αυτό όμως που τη φέρνει σήμερα εδώ, στους μεγαλύτερους χορηγούς της Φλόγας είναι το Πρόγραμμα Νοσηλεία στο Σπίτι. Ένα μεγαλόπνοο και πολυδάπανο πρόγραμμα, πρωτοποριακό για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρονικά. Από την Άνοιξη του 2009 που αρχίσαμε μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν πάνω από 15.000 επισκέψεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής σε σπίτια παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία με ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στις οικογένειες όσο και στα ογκολογικά τμήματα. Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος η GSK.

ΑΒ Βασιλόπουλος

abΗ αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος χρηματοδότησε την αγορά δύο διαμερισμάτων για τη φιλοξενία παιδιών που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τα διαμερίσματα βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το κεντρικό κτήριο του Σπιτιών των Παιδιών της Φλόγας. Εκτός των παραπάνω, τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος αποτέλεσαν τους βασικούς χορηγούς στα έξοδα λειτουργίας του Σπιτιού των Παιδιών της Φλόγας για δύο συνεχή χρόνια. Η Φλόγα έγινε γνωστή σε χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα μέσω των Καταστημάτων ΑΒ.

ΟΠΑΠ Α.Ε.

opapΤο 1986 η Φλόγα άνοιξε λογαριασμό στην Τράπεζα και άρχισε οικονομική εκστρατεία για την ίδρυση ακτινοθεραπευτικού. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. με χορηγία πέραν των 3 εκατ ευρώ έκανε το όνειρο τόσων και τόσων γονιών πραγματικότητα. Πληροφορήθηκε την έλλειψη και την αγωνία των γονιών για το μέλλον των παιδιών τους από τον τύπο, όπου είχαμε καταφύγει προκειμένου να βρούμε λύση στο πρόβλημα μας. Ανέλαβε πρωτοβουλία για τη χορηγία ακτινοθεραπευτικού εξοπλισμού και με τη διενέργεια ενός άψογου διαγωνισμού καταφέραμε να έχουμε σήμερα στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Π. Α. Κυριακού ένα από τα καλύτερα ακτινοθεραπευτικά κέντρα της Ευρώπης. Πρόσφατα με αίτημα της Φλόγας η ΟΠΑΠ ΑΕ αποφάσισε την χορηγία ενός Μαγνητικού Τομογράφου, ο οποίος λειτούργησε τον Δεκέμβριο του 2013 στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγία Σοφία.

Μπισκότα Παπαδοπούλου

papadopoulouΗ βιομηχανία Μπισκότα Παπαδοπούλου ήταν ο πρώτος μεγάλος και καθοριστικός χορηγός στην ανέγερση του Σπιτιού των Παιδιών μας. Την μεγάλη αρχική δωρεά στη μνήμη του ιδρυτή της Βιομηχανίας Ευάγγελου Παπαδόπουλου, διαδέχτηκε μια δεύτερη στη μνήμη της Μιράντας Παπαδοπούλου με την οποία χρηματοδοτήθηκε η αγορά νέων χώρων για τη φιλοξενία οικογενειών μεταμοσχευμένων παιδιών που χρειάζονται ειδικές συνθήκες φιλοξενίας.

Ο μεγαλύτερος όμως χορηγός της Φλόγας, είναι οι χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι ανώνυμοι φίλοι ιδιώτες, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο στηρίζουν το έργο μας. Η συγκινητική ανταπόκριση, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για μας τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

engage-people-resized

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2