Συμμετέχω σε ομάδα

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Φλόγας

Μια ομάδα από γονείς, παιδιά που είχαν νοσήσει και φίλους της Φλόγας αγκαλιάζει τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Μια αλλιώτικη ποδοσφαιρική ομάδα

Η ποδοσφαιρική ομάδα των γονιών της Φλόγας γεννήθηκε τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στα νοσοκομεία και τα σπίτια της Φλόγας, μέσα από την αγωνία για το αύριο.

Γονείς έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να αγωνιστούν με δύναμη και να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Συγκίνηση στις κερκίδες

Στις κερκίδες τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια της Φλόγας και οι γονείς τους ξεχνούν για λίγο το νοσοκομείο και τις καθημερινές θεραπείες, και διαδηλώνουν, ενθουσιάζονται, φωνάζουν και ζουν την ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας.

Αλλά και πριν από κάθε αγώνα, στα σπίτια της Φλόγας επικρατεί ο πυρετός της προετοιμασίας, της προσπάθειας και της νίκης.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει

Στην ποδοσφαιρική ομάδα της Φλόγας συμμετέχουν:

  • Γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων Αγία Σοφία και Π. & Α. Κυριακού.
  • Γονείς που τα παιδιά τους κέρδισαν ή έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο.
  • Παιδιά της Φλόγας που είναι πια ενήλικες, έχουν νικήσει εδώ και χρόνια τη νόσο και απολαμβάνουν τη ζωή με κέφι και όρεξη.
  • Καθηγητές, δάσκαλοι και φύλακες των σπιτιών μας.
  • Φίλοι της Φλόγας.

Ελάτε κι εσείς

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107485000 και:

  • Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα.
  • Διοργανώστε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Φλόγας και της δικής σας ομάδας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Φλόγας έχει δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες μέχρι σήμερα με ομάδες όπως της Βουλής των Ελλήνων, των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ηλισσιακού και του Ιωνικού, και τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Αργολίδος.

Ομάδα δρομέων μακρινών αποστάσεων

Πάνω από 100 ερασιτέχνες και έμπειροι δρομείς τρέχουν με τη φανέλα της Φλόγας για να στηρίξουν τα παιδιά μας.

Δειλό ξεκίνημα

Η παρέα των δρομέων της Φλόγας ξεκίνησε από 4-5 ερασιτέχνες δρομείς που βρίσκονταν κάθε Τετάρτη για προπόνηση στη Φιλοθέη, στο άγαλμα του Έλληνα μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, ως μέρος της προετοιμασίας τους για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Σύντομα γεννήθηκε ανάμεσά τους η ιδέα να αφιερώσουν τους αγώνες τους σε έναν πολύτιμο σκοπό. Επισκέφτηκαν τα σπίτια των παιδιών της Φλόγας, ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το έργο μας και πήραν την απόφαση να τρέχουν για εμάς.

Η ομάδα μεγαλώνει

Σήμερα στην ομάδα συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ερασιτέχνες αλλά και έμπειροι δρομείς, που τρέχουν με τη φανέλα της Φλόγας σε διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κάθε Τετάρτη απόγευμα, δρομείς από όλα τα μέρη της Αθήνας, η πλειοψηφία εργαζόμενοι και οικογενειάρχες, συναντιούνται για τον κοινό τους σκοπό. Κάποιοι έχουν πλούσια και πολυετή εμπειρία στον δρομικό χώρο, ενώ άλλοι είναι νέοι και ο σκοπός της Φλόγας αποτέλεσε κίνητρο να τρέξουν πιο οργανωμένα από ό,τι συνήθιζαν.

Δίπλα στα παιδιά

Η προσφορά των δρομέων μακρινών αποστάσεων δεν μένει μόνο στον συμβολισμό. Βρίσκονται δίπλα μας για να στηρίξουν το έργο της Φλόγας υλικά και ηθικά.

Αγωνίζονται για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη τον χτύπο της καρδιάς δεκάδων χιλιάδων παιδιών με διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την υγεία τους σε όλον τον κόσμο.

Ελάτε κι εσείς

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα δρομέων μακρινών αποστάσεων και να τρέξετε με τη φανέλα της Φλόγας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107485000.